Våra tjänster

bordDet finns mycket man kan säga om vårt arbete med möbler. Vi gör egentligen det mesta möjliga, förutom att slänga dem på tippen. Det finns alltså en form av helhetstänk på vårt arbete, där det inte enbart är det kvalitativa som är intressant, det är också bevarandet av naturen och miljön, att inte vara en del av det slöserisamhälle som vi alla lever i idag. Genom att kunna se storheten och potentialen i det gamla kan vi också göra något för vår framtid.

Bygga möbler från grunden

Den första delen av vår verksamhet går ut på att bygga möbler ifrån grunden. Att själva komma fram till vad det är som är den mest optimala formen av möbeldesign och utifrån det skapa ett standardsortiment som öppnar upp möjligheterna för människor att få högkvalitativa och stiliga möbler. Men hjälp av teknik och funktionalitet från möbler med bevisad lång livslängd så har vi också kunskapen om vad som krävs för att arbeta fram möbler som håller måttet under en längre tid. Ett val av möbel ur vårt standardsortiment är alltså inte enbart en långsiktig investering i din bostad, det är en stilsäker pjäs som lever länge.

En ytterligare aspekt av våra tjänster handlar om att plocka in önskemål från kunder. Eftersom vi vet hur man bygger möbler från grunden kan vi också designa och bygga de mest spektakulära varianterna av vilken möbel som helst. Det är kunden som är vår arkitekt och vi försöker följa dennes anvisningar så gott det går för att producera precis det som önskas. Givetvis är det så att det inte är möjligt att bygga precis vad som helst utan att äventyra det strukturella, men vi gör alltid det bästa vi kan utifrån de riktlinjer vi får att arbeta efter.

Den tredje och sista delen av våra tjänster handlar om bevarandet och återanvändandet. Möbler som inte längre används på grund av att de antingen inte längre är trendiga eller är skadade kan vi ta hand om och göra som nya. Att möbler blir otrendiga är dock kanske den mest värdelösa ursäkten till att slänga en möbel, fungerar den som den ska kan man mycket väl anpassa sitt hem utan att för den delen slänga. Men det händer, och då tar vi hand om dem och gör dem bättre.